dijous, 10 de maig del 2012

Crònica Etapa Final #Rutaretallades

La quarta i última etapa de la ruta de les retallades ens va portar a terres del Vallès. Allà vam poder descobrir altres realitats educatives tals com la de l'Escola Muñeira i la de l'Escola Can Periquet.
La jornada va estar marcada per la gran quantitat de ciclistes que van recórrer els 25 quilòmetres de l'etapa i alhora dels cinc cotxes d'avituallament que vam dur, ja que la logística així ho aconsellava. Tot aquest dispositiu va sortir, amb un cert retard, des de l'Escola la Muñeira a Badia del Vallès, i amb ganes i esforç, vam fer cap a Palau-Solità i Plegamans on ens vam rebre amb tots els honors tals com pancartes, samarretes grogues, maduixes, xocolatada, begudes isotòniques..... allà va finalitzar l'última etapa de la #RutaRetallades.




Abans però els ja amics de l'Escola de Can Periquet ens van fer una visita guiada per la seva magnífica escola i ens van dir la millor notícia de la jornada, i és que, gràcies al treball conjunt de tota la comunitat educativa del poble, finalment han aconseguit que l'any vinent no es tanqui la inscripció a P-3!!! Això es tradueix amb futur per l'escola!!. La #RutaRetallades no podia tenir un final millor i és la visita a un centre educatiu amb futur!!!!!! Posteriorment, la ja família de la #Rutaretallades, desfilarem cap a Sitges on ens vam fer una foto de rigor a l'Escola Agnès de Sitges (centre amb barracons, que sembla que finalment aconseguirà un edifici) i ens dirigirem cap a la nostra escola la PASÍFAE!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada